Hur får du folk att dyka upp på festen? Vi har äntligen svaret!

Finns det något mer lamt än att dra ihop till århundradets fest för att sedan stå där själv med partyhatt & ett glas bubbel utan några som helst gäster. Kanske dyker grannen in bara för att se vad det är för ståhej som pågår, och självklart dyker de närmsta vännerna upp för att supporta dig. Men sen då?

Vi hittade grymmaste sättet att bjuda in folk på
För ett par veckor sedan var vi på kurs i eventhantering där vi pratade just om detta med hur man ska se till att folk dyker upp också, och då fick vi testa ett verktyg som heter postman – som är ett verktyg för att skapa nyhetsbrev på nätet typ. Det var ett enkelt program för den som kanske inte är så himla datakunnig alla gånger (Läs: jag) och det gick att bara klicka och dra runt olika rutor med text, bilder och sådant där tills man fick ihop en design man gillade.

Jag kan tänka mig att det väntas många fester nu inför vår och sommar, så det här kan ju verkligen vara något att testa på för er festfixare där ute. Sedan är det bara att hitta mailadresser till allt viktigt folk som man vill ska dyka upp också såklart, men det är en annan femma. Man får väl snoka runt lite så går säkert allt att lösa.

fest fest

Andra sätt som också funkar
Några andra saker som också funkar bra är att skicka sms, ringa (Ja, folk gör faktiskt fortfarande sådant) eller skapa snygga inbjudningar på papper istället och dela ut. Om du vet någon grym butik, resturang eller liknande där det hänger mycket coolt folk kan du alltid försöka se om du kan lägga några inbjudningar på deras kassadisk. Det viktigaste är att du lägger ner lite tid & engagemang i det hela för att få fart på hjulet. Och när hjulet snurrar, ja då snurrar hjulet av sig självt ?