Före och efter festivalerna – vad gör man då?

Under sommarhalvåret går det ingen nöd på oss när det kommer till aktiviteter. Bara i Sverige har vi ett helt gigantiskt utbud av festivaler i olika genrer, från sydligaste delarna ända upp i norr. Vi har festivaler som inriktar sig på en specifik musikgenre, så som Sweden Rock Festival – likväl som vi har festivaler med politiska och andra samhällsinriktade ämnen så som jämställdhetsfestivalen och Pride.

Däremellan fylls städerna av marknader och tivolin med regelbundna mellanrum, där vi även brukar kunna se och lyssna på artisteri i olika former. Men sedan kan det komma långa veckor och gråa dagar där ingenting händer, och vi börjar så sakta att snurra i det fruktade hamsterhjulet.

trist vardag
Sitt inte och tråka ut dig själv. Gör något åt det!

Slit dig loss från hamsterhjulet
Se till att inte fastna i detta hamsterhjul. Du kan faktiskt göra något åt det! Dra ihop ett gäng med polare, anlita en grym eventbyrå och fixa era egna fester. Alla dagar kan vara en fest, om du bara orkar ta tag i att driva det. Det finns ett helt makalöst utbud av aktiviteter, som kanske inte alltid inkluderar musik, men som bjuder på samma grymma känsla och samma adrenalinkick.
Det behövdes inte mer än en snabb googling för att ta fram ett bra utbud av alternativ. Kolla här!

  • Julfester på typ Winterviken, Skansen, Ekensdal m.fl.
  • Gå en drinkskola och lär dig bli bäst i baren
  • Internationella barrundor
  • Graffitimålning
  • Sportfiske
  • Speedcats
  • Amfibiebuss

Det grymma är ju att med en eventbyrå behöver du inte fixa alla detaljer själv utan du betalar ju faktiskt någon för att fixa det. Du kan bjuda in gänget istället, slipa på nå rolig efterfest och kanske till och med en förfest hemma hos dig? Bara fantasin sätter gränsen hörru, och som festivalare måste du ju se till att hålla pulsen uppe året runt! Annars slackar du ihop och risken är att du missar den härliga gemenskapen som bildas när man hittar på saker tillsammans.