Bo bra när du har roligt!

Festivaler, konserter och spelningar tar oss land och rike runt. Vi är redo att offra mycket i form av komfort enbart för att vi ska kunna se de band eller artister som vi älskar – och det är alldeles självklart och naturligt. Dessutom finns det en form av rustik känsla i det hela, något som känns naturtroget och nära. Samtidigt vet vi att det alla gånger är så att det är en övergående fas, något som kommer att ta slut och något som vi inte kommer att behöva vänja oss vid. Och det kan ärligt talat vara en skön känsla att ha, för man orkar inte med dessa miljöer under en allt för lång tid. Men måste man bo så? Det borde finnas bättre möjligheter?

Unna dig hotellnätter
Om det är så att dina musikaliska resor tar dig till Dalarna så borde du verkligen se dig omkring efter Hotell i Tällberg. Det här är ett lugnt och avslappnat område som kan ge dig högklassig komfort på alla plan – precis det som behövs efter att ha varit med om en festival, konsert eller spelning. Tällberg ligger nästan precis i mitten av Dalarna, i närheten av Dalhalla, en av Sveriges mest ikoniska konsertplatser. Så att boka in sig på ett hotell i Tällberg när man besöker någon av Dalarnas många olika festivaler betyder också att man kommer att få väldigt mycket på köpet.

Den största behållningen här är nämligen utsikten och vad det ger en. Man känner sig liten på ett harmoniskt sätt och kan insupa hela världen på en och samma gång, för de vidder som sluttningen på en krater, granne med Sveriges kanske vackraste sjö, är verkligen helt oslagbar och inte något som går att hitta på något annat ställe. Att det boende som finns i Tällberg dessutom levererar komfort på ett oslagbart sätt gör att det knappast finns några ursäkter till att inte packa upp resväskorna här!